KERSTMARKT 18/12 - 19/12

De kerstperiode staat voor het gezellig samenkomen met familie en vrienden. Graag samen wat jeneverkes of glühwein drinken? Dat kan op onze kerstmarkt! Onze menu is aangepast met enkele winters dranken en happekes.
WAT JE KAN VERWACHTEN:
– Jeneverkraam
– Foodkraam
– Spelletjes zoals ‘nagelke klop’
– Glühwein
– 100% gezelligheid
Ja, ik kom!

FOTO EXPOSITIE KARIN HOLSTERS - ALBANIË

UITGESTELD WEGENS CORONA - JANUARI 2022

Unieke ontmoetingen, prachtige locaties en onvoorwaardelijke gastvrijheid. In deze expositie volgen we de reis van Karin Holsters in Albanië. Samen met een groep fotografen trok ze gedurende twee weken door het land en leerde ze Albanië op een andere manier kennen.

Praktische info:
☞ Vrijdag 10/12: openingsevent om 20u00
☞ Kom gezellig iets drinken op het terras van Bar Klak (warme kleding is aangeraden)!
☞ Laat je CST scannen en draag een mondmasker tijdens de expositie (binnen) zelf.
☞ We vragen om in kleinere groepen naar binnen te gaan en je mondmasker correct te dragen.

Ja, ik kom!

HAPPY HALLOWEEN!

Zondag vieren we Halloween met z’n allen. Wil jij er ook op z’n best uitzien? Dat kan! Op Zondag kan je bij Bar Klak je laten omtoveren in jouw favoriete Halloweenpersonage!

• WANNEER?
Zondag 31/10 van 12u tot 16u.

• VOOR WIE?
Voor iedereen, jong en oud!

• WAAR?
In Bar Klak (Schoenmarkt 5)

OPENINGSWEEKEND (FOOD)BAR KLAK

Jullie hebben er even moeten op wachten, maar vanaf vrijdag 1 oktober opent (FOOD)BAR KLAK officieel zijn deuren (figuurlijk dan, want jullie konden er al even naar het toilet gaan in het pas gerenoveerde gebouw op Schoenmarkt 2).

• VRIJDAG 1/10: FINGERFOOD FRIDAY WITH DJ's
Op het menu staan heel wat lekkere apero happekes, ideaal om te delen met vrienden en familie. Wij nodigen alvast DJ BOZAR & RICK BAGUETTE uit om er een groot feest van te maken op ons gezellig terras. Wil je het weekend goed inzetten? Kom dan zeker af!

• ZATERDAG 2/10: HIGH TEA SATURDAY (vanaf 14:00)
Op zaterdag organiseert BAR KLAK een high tea, waarbij je de hartige broodjes en zoetigheden van het menu kan ontdekken.

• ZONDAG 3/10: SUNDAY BRUNCH (9:00-12:00)
Kom lekker brunchen in de schaduw van de Sint-Romboutstoren. Ontdek de ontbijt- en lunchkaart dankzij de uitzonderlijke brunchformule van BAR KLAK. In de namiddag (14:00) is iedereen welkom voor het live optreden van DANIËL BUSSER.

Ja, ik kom!