KERSTMARKT Bar Klak

De kerstperiode staat voor het gezellig samenkomen met familie en vrienden. Graag samen wat jeneverkes of glühwein drinken? Dat kan op onze kerstmarkt! Onze menu is aangepast met enkele winters dranken en happekes.
WAT JE KAN VERWACHTEN:
– Jeneverkraam
– Foodkraam
– Spelletjes zoals ‘nagelke klop’
– Glühwein
– 100% gezelligheid
Ja, ik kom!
Wil je volop de sfeer van het WK beleven? ⚽ We zenden dagelijks alle voetbalmatchen uit op groot scherm bij Bar Klak!
En wanneer de Rode Duivels spelen, gaan we zelfs nog een stapje verder. 🇧🇪 Naast een groot scherm, voorzien we een overdekte Schoenmarkt met verschillende statafels zodat er voldoende plaats is om gezellig te komen supporteren met jouw vrienden!🤩
Ja, ik kom!

HAPPY HALLOWEEN!

Zondag vieren we Halloween met z’n allen. Wil jij er ook op z’n best uitzien? Dat kan! Op Zondag kan je bij Bar Klak je laten omtoveren in jouw favoriete Halloweenpersonage!

• WANNEER?
Zondag 31/10 van 12u tot 16u.

• VOOR WIE?
Voor iedereen, jong en oud!

• WAAR?
In Bar Klak (Schoenmarkt 5)

OPENINGSWEEKEND (FOOD)BAR KLAK

Jullie hebben er even moeten op wachten, maar vanaf vrijdag 1 oktober opent (FOOD)BAR KLAK officieel zijn deuren (figuurlijk dan, want jullie konden er al even naar het toilet gaan in het pas gerenoveerde gebouw op Schoenmarkt 2).

• VRIJDAG 1/10: FINGERFOOD FRIDAY WITH DJ's
Op het menu staan heel wat lekkere apero happekes, ideaal om te delen met vrienden en familie. Wij nodigen alvast DJ BOZAR & RICK BAGUETTE uit om er een groot feest van te maken op ons gezellig terras. Wil je het weekend goed inzetten? Kom dan zeker af!

• ZATERDAG 2/10: HIGH TEA SATURDAY (vanaf 14:00)
Op zaterdag organiseert BAR KLAK een high tea, waarbij je de hartige broodjes en zoetigheden van het menu kan ontdekken.

• ZONDAG 3/10: SUNDAY BRUNCH (9:00-12:00)
Kom lekker brunchen in de schaduw van de Sint-Romboutstoren. Ontdek de ontbijt- en lunchkaart dankzij de uitzonderlijke brunchformule van BAR KLAK. In de namiddag (14:00) is iedereen welkom voor het live optreden van DANIËL BUSSER.

Ja, ik kom!